Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Ευρωπαϊκή Πίστη

Άρθρα
29 Oct 2021

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, αποφάσισε να στραφεί στρατηγικά στη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιστοποιήσει και απλοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες της, να ενδυναμώσει τις σχέσεις με τους πελάτες της και να προσθέσει αξία στις online συναλλαγές και υπηρεσίες της.

Με γνώμονα τους συγκεκριμένους άξονες, προχώρησε στην υιοθέτηση μιας λύσης που προσφέρει γρήγορη μετάβαση στο cloud, εύκολο deployment και soft -onboarding. Μέσα από την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες Vodafone Giga Business Cloud η Ευρωπαϊκή Πίστη βρήκε μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για τη φιλοξενία των κρίσιμων εφαρμογών της, και ειδικότερα της πλατφόρμας - website που διαθέτει.

Όπως αναφέρουν τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Πίστης «Με την λύση Vodafone Giga Business Cloud στο Microsoft Azure η online παρουσία μας είναι πάντα διαθέσιμη, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση των πελατών μας, ακόμα και τις στιγμές που υπάρχει ανάγκη για απομακρυσμένη εξυπηρέτηση. Πλέον προσφέρουμε μια νέα ασφαλιστική εμπειρία στους πελάτες μας και ταυτόχρονα κάνουμε τον οργανισμό μας πιο έξυπνο και ευέλικτo μέσα από το ταχύτατο και ασφαλές περιβάλλον του Microsoft Azure».

GR - European Reliance asset image

Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη που απολαμβάνει η Ευρωπαϊκή Πίστη από αυτή τη στρατηγική μετάβαση είναι πολλά. Αρχικά, προσφέρεται μείωση του λειτουργικού κόστους και ευελιξία στην χρήση των υποδομών. Η εταιρία πλέον διαχειρίζεται τα παραγωγικά της συστήματα σε ένα περιβάλλον άμεσης πρόσβασης οποιαδήποτε στιγμή και από παντού, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το χρόνο κύκλου ζωής προμηθειών για την αγορά νέων εξοπλισμών. Την ίδια στιγμή η λύση ελαχιστοποιεί την ανάγκη για επένδυση αρχικού κεφαλαίου, καθώς αυτό μετατρέπεται σε μηνιαίο έξοδο με το μοντέλο OPEX που προσφέρουν οι cloud υπηρεσίες και σε ένα κοινό πια μηνιαίο λογαριασμό από τη Vodafone.

Από την άλλη, η εταιρία διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία και διαθεσιμότητα των εφαρμογών της. Για την ακρίβεια, η διαθεσιμότητα του website της εταιρείας φτάνει στο 99,99%, προσφέροντας μία νέα αναβαθμισμένη ασφαλιστική εμπειρία. Φυσικά, όλα αυτά με την τεχνογνωσία της εξειδικευμένης ομάδας Πωλήσεων IT, της ομάδας των ICT Consultants καθώς και της ομάδας Τεχνικής Υποστήριξης της Vodafone.

Παράλληλα, με τις εξελίξεις στην κυβερνοασφάλεια να βρίσκονται, τους τελευταίους μήνες, στο επίκεντρο, έχει τη δική του σημασία και το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων. Εδώ, οι υψηλής προστασίας και αξιόπιστης λειτουργίας υποδομές του Microsoft Azure κατοχυρώνουν σημαντικά την ασφάλεια της εφαρμογής και δεδομένων της Ευρωπαϊκής Πίστης διασφαλίζοντας έτσι κατά επέκταση ολόκληρη τη εταιρία, ενισχύοντας σημαντικά την αξιοπιστία αλλά και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Τελευταία Σχετικά Άρθρα