Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Carglass

Άρθρα
24 Mar 2022

“Με το Vodafone Business Cloud η Carglass® εξασφαλίζει ασφάλεια, οικονομία και ευελιξία”

Ιωάννης Τουμπής,  IT Network Coordinator
Carglass Inner Image

Η Carglass® εδώ και 16 χρόνια δραστηριοποιείται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία. Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό η αναβάθμιση και η εξέλιξη της επικοινωνιακής υποδομής αλλά και η ασφάλεια και η διαχείριση ενός διαρκώς αυξανόμενου όγκου δεδομένων ήταν απαραίτητη, προκειμένου η εταιρία να γίνει ακόμα πιο γρήγορη, ευέλικτη και αποτελεσματική.

Όσο διευρυνόταν το εταιρικό δίκτυο της Carglass® οι ανάγκες και υποχρεώσεις της εταιρείας αυξήθηκαν. Άμεση ανάγκη ήταν η ενοποίηση του δικτύου επικοινωνίας όλων των σημείων στης εταιρίας, καταστημάτων, γραφείων, κέντρων διανομής αλλά και η αποτελεσματική και ασφαλής διαχείριση των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών.

O Προσωπικός Σύμβουλος Vodafone πρότεινε στην Carglass® την υπηρεσία IP VPN, δηλαδή τη δημιουργία ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, που εγγυάται πως η μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων των πελατών θα γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Παράλληλα, με το Vodafone Business Cloud η εταιρεία διασφαλίζει την εύκολη και ασφαλή διαχείριση των δεδομένων των πελατών της. Πρόκειται για μια ευέλικτη και οικονομική λύση που δεν απαιτεί επένδυση σε ακριβή υποδομή (ιδιόκτητους servers), ενώ δίνει τη δυνατότητα στη Carglass® να μισθώνει μόνο τον χώρο και τους ΙΤ πόρους που χρειάζεται κάθε φορά. Και με την αδιάλειπτη λειτουργία που παρέχει, δεν υπάρχουν έξοδα συντήρησης ούτε και λόγος να απασχολείται σε τεχνικό επίπεδο ο ΙΤ manager της Carglass®, που τώρα μπορεί να εστιάζει σε θέματα στρατηγικής και παραγωγικότητας.


Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Τελευταία Σχετικά Άρθρα