Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Παλλάδιο

Άρθρα
23 Mar 2022

“Όταν συνειδητοποίησα πως ο Προσωπικός Σύμβουλος της Vodafone δεν ήθελε να μου «πουλήσει» κάτι, αλλά ήρθε για να βοηθήσει πραγματικά προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις, ένιωσα ότι απέκτησα έναν πολύτιμο και έμπιστο συνεργάτη”

Palladio Inner Image

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Παλλάδιο είναι ένα σχολείο που έχει το βλέμμα στο μέλλον. Εφοδιάζει τους μαθητές του με τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να σταδιοδρομήσουν σε μια αγορά που διαρκώς εξελίσσεται.

Η ασφάλεια των μαθητών κατά τη μετακίνησή τους από και προς το σπίτι τους, αποτελεί βασική προτεραιότητα ενός σχολείου που χρησιμοποιεί σχολικά λεωφορεία. Επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για την θέση και την πορεία των οχημάτων καθώς και έλεγχος της συμπεριφοράς των οδηγών. Παράλληλα, για το σχολείο είναι απαραίτητο να διαθέτουν όλοι οι εργαζόμενοι εταιρικά κινητά ώστε να διευκολύνεται η επικοινωνία μεταξύ τους, με τη διοίκηση αλλά και με τους γονείς των παιδιών.

Ο Προσωπικός Σύμβουλος της Vodafone πρότεινε στο Παλλάδιο την υπηρεσία Vodafone IoT Fleet Control και έτσι πλεόν το εκπαιδευτήριο μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή κι ελεγχόμενη κίνηση των σχολικών, να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, με τι ταχύτητα πηγαίνουν,  ή αν οι οδηγοί κάνουν παραβάσεις. Επιπλέον με το IoT Fleet Control κι έναν προσεκτικό επανασχεδιασμό των δρομολογίων, το Παλλάδιο εξασφάλισε οικονομία, τόσο από τη μείωση της κατανάλωσης αλλά κυρίως λόγω του αποτελεσματικότερου σχεδιασμού των δρομολογίων, ώστε να πραγματοποιούνται με το μικρότερο δυνατό αριθμό σχολικών οχημάτων. Εκτός από το Vodafone ΙοΤ Fleet Control, κάθε σχολικό διαθέτει και ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας για τον συνοδό. O συνοδός χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με τους γονείς, να ειδοποιεί για την ώρα παραλαβής του παιδιού τους ή να ενημερώνει π.χ. για μια πιθανή καθυστέρηση.

Ξεκινώντας από τις ανάγκες επικοινωνίας των συνοδών, η συνεργασία του Παλλάδιου με τη Vodafone δεν άργησε να επεκταθεί και στα υπόλοιπα κινητά του προσωπικού του σχολείου.


Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας!

Τελευταία Σχετικά Άρθρα