Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Παγωτό 14

Άρθρα
06 Apr 2022

“Μαζί με τον προσωπικό μας σύμβουλο βρίσκουμε λύσεις που στηρίζουν τη λειτουργία της επιχείρησής μας, σε όλους τους τομείς”

Inner- Pagoto 14

Ήδη από το ξεκίνημά τους, οι τέσσερις συνέταιροι της εταιρίας χειροποίητου παγωτού, με την επωνυμία Παγωτό -14, αναζητούσαν τρόπους για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους. Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα και η Πασχαλιά, συμφώνησαν πως η σωστή λειτουργία της επιχείρησής τους εξαρτάται από τρείς βασικούς άξονες: ευελιξία, έλεγχος και εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Έτσι, ξεκίνησαν με τη Vodafone και μαζί με τον προσωπικό τους σύμβουλο επέλεξαν τις λύσεις με τις οποίες η επιχείρηση θα μπορεί να είναι ακόμα πιο σύγχρονη και παραγωγική. Με τα προγράμματα κινητής, σταθερής & Internet η επιχείρηση έχει δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών και σταθερών για να επικοινωνεί με τους υπαλλήλους της χωρίς να ανησυχεί για τις χρεώσεις. 

Το αξιόπιστο και γρήγορο Internet της Vodafone βοηθάει την επιχείρηση Παγωτό -14 να λειτουργεί ακόμα πιο παραγωγικά, αφού μπορούν να στέλνουν πληροφορίες σχετικά με γεύσεις, πρώτες ύλες, να δέχονται παραγγελίες όλο το 24ωρο αλλά και να ανταλλάσσουν email και αρχεία συνεχώς, ακόμα και εκτός γραφείου.

Επιπλέον, με την υπηρεσία IoT Temperature Control Advanced, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης έχουν λύσει τα χέρια τους, καθώς ελέγχουν τη θερμοκρασία των ψυγείων από όπου κι αν βρίσκονται, ανά πάσα στιγμή, αλλά και ειδοποιούνται ηλεκτρονικά αν για κάποιο λόγο ανέβει η θερμοκρασία, όπως για παράδειγμα σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος. Έτσι, έχουν τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Τελευταία Σχετικά Άρθρα