Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Κινδυνεύει η επιχείρησή σας από κυβερνοεπίθεση; Δείτε πώς να την προστατέψετε

Άρθρα
12 Apr 2023

Μειώστε τον κίνδυνο κυβερνοεπίθεσης, ανακαλύψτε πόσο ασφαλής είναι η επιχείρησή σας

Από smartphone μέχρι φορητούς υπολογιστές και από εφαρμογές μέχρι δίκτυα, όλες οι τεχνολογίες χρειάζονται προστασία για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησής σας και των πληροφοριών των πελατών. Εδώ μπαίνει η κυβερνοασφάλεια, και είναι αδιαπραγμάτευτη.

Μπορεί να νομίζετε ότι μια παραβίαση της κυβερνοασφάλειας συμβαίνει μόνο όταν κάποιος εισβάλλει στο σύστημά σας, αλλά στην πραγματικότητα οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο έχουν πολλές μορφές. Είτε κάποιος στοχεύει τον οργανισμό σας είτε ένας υπάλληλος στέλνει κατά λάθος ένα εμπιστευτικό email σε λάθος παραλήπτη, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο επίθεσης και να προστατεύσετε την επιχείρησή σας.

Πρώτα όμως, είναι καλύτερο να κατανοήσετε πόσο ασφαλής είναι ήδη η εταιρεία σας στον κυβερνοχώρο. Κάντε το γρήγορο κουίζ μας για να δείτε πού βρίσκεται η επιχείρησή σας και δείτε συμβουλές σχετικά με μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να υπερασπιστείτε καλύτερα το μέλλον της επιχείρησής σας.

vodafone-business-greece-cybersecurity-quiz

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο πρέπει να βρίσκετε στο επίκεντρο κάθε οργανισμού. Τώρα που γνωρίζετε πόσο ασφαλής είναι η επιχείρησή σας, κλείστε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο, Vodafone Business Advisor, για να σας καθοδηγήσει με ότι χρειαστείτε.

Ανακάλυψτε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που θα προστατεύσουν τη δική σας επιχείρηση στον κυβερνοχώρο!

Τελευταία Σχετικά Άρθρα