Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Kαρέκλα

Άρθρα
24 Mar 2022

“Για την επιχείρηση Καρέκλα, είναι σημαντικό να μπορείς να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της”

Karekla Inner Image

Η Καρέκλα είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση και όπως λέει το όνομά της, ασχολείται με καρέκλες και τα πάντα γύρω από αυτές.  Η αύξηση της δουλειάς και η επέκτασή της σήμαινε πως η επιχείρηση έπρεπε να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις ώστε να παραμείνει λειτουργική, παραγωγική και να συνεχίσει να προσφέρει πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Η επιχείρηση Καρέκλα χρειαζόταν ένα σύμμαχο, συνεργάτη και σύμβουλο που θα της πρότεινε ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, προσαρμοσμένες στις δικές της ανάγκες, ώστε τελικά να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες της. Έτσι επέλεξε τη Vodafone. Με τη βοήθεια της Προσωπικής Συμβούλου της Vodafone, η επιχείρηση επέλεξε τα κατάλληλα προγράμματα κινητής, σταθερής & Internet ώστε να διασφαλίσει την αδιάλειπτη επαφή με τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Επιπλέον, με την υπηρεσία IoT Fleet Control ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία και τη θέση του φορτηγού της κι έτσι η εταιρία προγραμματίζει τις παραδόσεις γρήγορα και με ακρίβεια, αλλάζει τα δρομολόγια αν προκύψει κάτι απρόοπτο και ενημερώνει εγκαίρως τους πελάτες της.

Η επιχείρηση Καρέκλα είναι φυσικά με τη Vodafone!


Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Τελευταία Σχετικά Άρθρα