Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

GSS International

“Με την υπηρεσία Vodafone One Net νιώθουμε σίγουροι γιατί έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που λειτουργούμε κι έτσι μπορούμε να εστιάσουμε στα θέματα που θα μας πάνε πιο μπροστά”

Κωσταντής Στράτος, Ιδιοκτήτης GSS International®
GSS Inner Image

H GSS International® προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ειδίκευση στα επαγγελματικά ταξίδια. Στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ανήκουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες που αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών ώστε να ικανοποιούν αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών. Ο ιδιοκτήτης Κωσταντής Στράτος έχει θέσει ως προτεραιότητα του ταξιδιωτικού του γραφείου την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών. Σε αυτό, συμβάλει σημαντικά η Vodafone με την πρωτοποριακή υπηρεσία Vodafone One Net.

Τώρα χάρη στις λειτουργίες προηγμένου τηλεφωνικού κέντρου στο cloud, οι υπάλληλοι της GSS International απαντούν άμεσα στις κλήσεις των πελατών από το κινητό τους, ακόμα κι αν δεν βρίσκονται στο γραφείο τους. 

Παράλληλα, η GSS International® εξασφαλίζει οικονομία γιατί πληρώνει χαμηλό μηνιαίο πάγιο κι επειδή το τηλεφωνικό κέντρο είναι στο cloud δεν απαιτείται αρχικό κόστος επένδυσης εξοπλισμού, αλλά ούτε και κόστος συντήρησης. Επιπλέον ο προσωπικός σύμβουλος της Vodafone είναι πάντα διαθέσιμος και ενήμερος ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να προτείνει τις πιο κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις για την επιχείρηση. 

Η υπηρεσία Vodafone One Net έχει βελτιώσει σημαντικά τον τρόπο που λειτουργεί η GSS International. Έτσι ο Κωνσταντής νιώθει σίγουρος και μπορεί πλέον να εστιάσει σε στρατηγικά θέματα που θα πάνε την επιχείρησή του ακόμα πιο μπροστά.

Η GSS International® είναι φυσικά με τη Vodafone!


Δες το Video

Τελευταία Σχετικά Άρθρα