Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Grand Resort Lagonisi

Ο τουρισμός αποτελεί κομβικό πυλώνα στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας αλλά και έναν κλάδο που η τεχνολογία έχει επιταχύνει και εξελίξει έντονα τα τελευταία χρόνια, στο γενικότερο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ψηφιακής μεταμόρφωσης αποτελεί το Grand Resort Lagonisi.

Το ξενοδοχείο, στοχεύοντας στην αύξηση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των διακεκριμένων επισκεπτών του, μετέφερε όλες τις υποδομές του σε Cloud περιβάλλον.

Οι αυξανόμενες ανάγκες για υπολογιστική ισχύ, για ταχύτερη απόκριση και άμεση διαθεσιμότητα των συστημάτων που εξυπηρετούν τους επισκέπτες αλλά και τους εργαζομένους, καλύπτονται πλήρως στο Cloud περιβάλλον προσφέροντας μια εμπειρία υψηλών ταχυτήτων.

Μείωση κόστους και ευελιξία χρηματορροής

Η επιλογή της επιχείρησης να μεταφέρει τις υποδομές της ξενοδοχειακής μονάδας από το φυσικό, στο Cloud περιβάλλον της Vodafone, αξιοποιώντας το Vodafone Virtual Cloud Server ελαχιστοποιεί την ανάγκη για επένδυση κεφαλαίου, καθώς αυτό μετατρέπεται σε μηνιαίο έξοδο και ταυτόχρονα μηδενίζει τα κόστη συντήρησης του εξοπλισμού. Επιπλέον, η μεταφορά των υποδομών στο cloud απαλλάσσει την επιχείρηση από τα αντίστοιχα λειτουργικά κόστη του χώρου (πχ. ψύξη servers).

Ασφάλεια Δεδομένων

Το Grand Resort Lagonisi έχοντας επιλέξει τη Vodafone Giga Business Cloud λύση έχει εξασφαλίσει προστασία βασισμένη στην αρχιτεκτονική και τεχνογνωσία Security που εφαρμόζεται από τη Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας πάντα τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας στους Servers. Επιπλέον, αξιοποιεί τη συστηματική και συνεχή μελέτη, ενημέρωση και προστασία έναντι σε τεχνικές κακόβουλων επιθέσεων ενώ ταυτόχρονα εναρμόνιζεται με τον κανονισμό GDPR.

Grand Resort Lagonisi Inner Image

Αδιάλειπτη Λειτουργία

Η άμεση και συνεχόμενη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και των συστημάτων εξυπηρέτησης (Κρατήσεις, Check in & Check out, λογαριασμοί πελάτη) διασφαλίζουν την αδιάλειπτη λειτουργία των σημείων πώλησης, μειώνοντας τα διαφυγόντα έσοδα από τους πελάτες που βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Επιπλέον έχοντας την πληροφορία της διαθεσιμότητας των κλινών σε πραγματικό χρόνο, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν την κράτησή τους μόνοι τους.

Η υψηλή διαθεσιμότητα των Cloud υπηρεσιών ενισχύεται με αποκλειστικής χρήσης κύκλωμα Vodafone Business Internet για τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και διαφορετικό για να καλυφθούν οι ανάγκες του Internet των πελατών.

Αντίγραφα για παν ενδεχόμενο

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της ξενοδοχειακής μονάδας διασφαλίζει τη διατήρηση των δεδομένων της ακόμη κι αν κάποιο τοπικό μηχάνημα βρεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας ή καταστραφεί. Με την υπηρεσία Vodafone Cloud Back Up υπάρχουν κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας των κρίσιμων συστημάτων και αρχείων ώστε η επιχείρηση να μπορέσει να ανακτήσει τα δεδομένα της παρά τις φθορές και τα ατυχήματα.

Σύμφωνα με τον κο Παναγιωτάκη Λευτέρη, Επικεφαλή του τμήματος ΙT/IS:

«Κάθε χρόνο το Grand Resort Lagonisi φιλοξενεί μεγάλο αριθμό απαιτητικών πελατών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η Vodafone με το Vodafone Giga Business Cloud έχει εξελίξει τον τρόπο που λειτουργούμε την επιχείρηση μας δημιουργώντας ένα ταχύτατο και ασφαλές περιβάλλον τόσο για εμάς, όσο και για τους πελάτες μας, κρατώντας τις δαπάνες χαμηλά.»

Τελευταία Σχετικά Άρθρα