Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Fresh Line

Άρθρα
06 Apr 2022

“H Fresh Line είναι μια εξαγωγική εταιρία όπου η πλειοψηφία των εργαζομένων μας είναι συνέχεια εν κινήσει. Μας ήταν λοιπόν απαραίτητο ένα αξιόπιστο δίκτυο επικοινωνίας”

Ναταλί Βαγιωνή Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας φυσικών καλλυντικών Fresh Line

Inner - Fresh Line

Η Fresh Line αναζητώντας ολοκληρωμένες και προηγμένες λύσεις επικοινωνίας επέλεξε τη Vodafone για στρατηγικό της συνεργάτη. Με τις λύσεις κινητής, σταθερής & Internet οι εργαζόμενοι έχουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών & σταθερών, δωρεάν προώθηση κλήσεων και απεριόριστα email.  Έτσι, μπορούν να επικοινωνούν με τους συνεργάτες τους ελεύθερα, όπου και αν βρίσκονται ενώ είναι σίγουροι πως δεν θα χάσουν κλήση, email ή παραγγελία.

Με το Microsoft Office 365 από τη Vodafone όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε έγγραφα και αρχεία και τη δυνατότητα να τα επεξεργάζονται από όπου κι αν βρίσκονται. Ακόμα μπορούν να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συσκέψεις και να ανταλλάσουν άμεσα μηνύματα απλοποιώντας τις διαδικασίες.

Η ορθή λειτουργία της Fresh Line ολοκληρώνεται με τις Internet of Things λύσεις με τις οποίες διασύνδεει όλες τις ταμειακές μηχανές των καταστημάτων της, παρακολουθώντας έτσι την πορεία των εμπορευμάτων της.

Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας!

Τελευταία Σχετικά Άρθρα