Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Dur

Άρθρα
06 Apr 2022

“Για τη δουλειά μας η σωστή οργάνωση και η άμεση επικοινωνία είναι σημαντικά εργαλεία... και μας τα δίνει η Vodafone!”

Αγγελική Δούρου, Εμπορική Διευθύντρια της DUR

Inner - Dur

Η επιχείρηση DUR χρειαζόταν νέα, σύγχρονα μέσα που θα συνέβαλαν στην αύξηση της παραγωγικότητάς της. Η αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου και η απόκτηση σύγχρονου ψηφιακού εξοπλισμού ήταν απαραίτητες ενέργειες, ώστε η εταιρεία να αυξήσει την αποδοτικότητά της και να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση. Βασικά ζητούμενα για την εταιρεία ήταν η πρόσβαση σε υψηλές και αξιόπιστες ταχύτητες Internet αλλά η αδιάλειπτη επικοινωνία των καταστημάτων με τα κεντρικά.

Η Vodafone σχεδίασε μια εξειδικευμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet, ειδικά διαμορφωμένη για τις ανάγκες της DUR. Αναβάθμισε το τηλεφωνικό κέντρο και την ποιότητα του Business Internet της επιχείρησης, προσφέροντάς της την ταχύτητα και την αξιοπιστία που αναζητούσε. Επίσης, διασυνέδεσε όλα τα σημεία της επιχείρησης καθώς και τα συστήματα πληροφορικής μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον (VPN).

Με το σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων κινητής,  σταθερής & Internet η DUR απολαμβάνει: - γρήγορο και αξιόπιστο Internet, για άμεση επικοινωνία - δωρεάν ενδοεταιρικές κλήσεις, με χρήση τετραψήφιων αριθμών, για να επικοινωνούν οι υπάλληλοι μεταξύ τους, από σταθερό και κινητό, άμεσα και με οικονομία - δωρεάν προώθηση κλήσεων για να συνεχίζεται η δουλειά και εκτός γραφείου - δωρεάν web & mail hosting για ηλεκτρονική παρουσία - άμεση εξυπηρέτηση που της παρέχει ο Προσωπικός Σύμβουλος της Vodafone  

Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Τελευταία Σχετικά Άρθρα