Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Mavridis Lift

Άρθρα
24 Mar 2022

“Μια εταιρεία που κάνει τα λόγια της πράξη, κερδίζει την εμπιστοσύνη. Αυτό ακριβώς κάνουμε δύο γενιές τώρα με τους πελάτες μας. Το ίδιο όμως κάνει και η Vodafone για εμάς!”

Mavridis Lift Inner Image

Η οικογενειακή επιχείρηση Mavridis Lift δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων από το 1973.  Συνδυάζει άριστα την πολυετή εμπειρία με τη χρήση νέας τεχνολογίας και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ακολουθώντας τις παραδοσιακές αξίες της πρώτης γενιάς, η νέα γενιά επιχειρηματιών έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Βασικό σημείο διαφοροποίησης της εταιρείας είναι ότι δίνει την υπόσχεση στους πελάτες της για ταχύτατη ανταπόκριση στις κλήσεις τους (μέσα σε 2 ώρες) και ακόμα ταχύτερα για τις έκτακτες κλήσεις που αφορούν βλάβες και απεγκλωβισμούς. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της πελατειακής βάσης, ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη για άμεση εξυπηρέτηση. Για να ανταπεξέλθει σε αυτήν την πρόκληση, η Mavridis Lift χρειαζόταν να έχει ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα των οχημάτων της εταιρείας μέσα από ένα σύγχρονο σύστημα τηλεπικοινωνίας.

Η Mavridis Lift υιοθέτησε ένα εύρος υπηρεσιών και λύσεων Vodafone που καλύπτουν τις ανάγκες της.

Για τη διαχείριση του επαγγελματικού στόλου της επέλεξε το IoT Fleet Control που της επιτρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την τοποθεσία και την πορεία των οχημάτων της. Με αυτόν τον τρόπο, απλοποιήθηκε ο προγραμματισμός των δρομολογίων, μειώθηκε ο χρόνος απόκρισης και η εταιρεία μπορεί να εντοπίζει ευκολότερα το πιο κοντινό όχημα ώστε να μεταβεί στην τοποθεσία που υπάρχει ανάγκη.

Επιπλέον, χάρη στο μισθωμένο κύκλωμα Ιnternet η εταιρεία απολαμβάνει σταθερά υψηλές ταχύτητες για ταυτόχρονη χρήση από διαφορετικούς χρήστες/συσκευές ενώ παράλληλα υποστηρίζει απρόσκοπτα τη χρήση επιπρόσθετων συστημάτων, όπως διαχείριση καμερών, χρήση συναγερμών κ.α.


Διάβασε περισσότερα για το Case Study

Κατέβασε το έντυπο

Τελευταία Σχετικά Άρθρα