Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Kayak

Άρθρα
23 Mar 2022

«Με την υπηρεσία Vodafone Cooler Control μπορούμε να εγγυηθούμε πως οι καταναλωτές μας θα απολαύσουν την αληθινή μαγεία του παγωτού Κayak, σαν να φτιάχτηκε μόλις τώρα!»

Kayak Inner Image

Η εταιρία παγωτών Kayak, από το 1993, έχει καταφέρει να χτίσει ένα premium προφίλ και να κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά, αποσπώντας συνεχώς διεθνείς διακρίσεις. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει μεγάλη ανάπτυξη και στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, με αγνά προϊόντα που φέρουν το μήνυμα «pure magic».

Η εταιρεία, πάντα υπεύθυνη για τη σωστή διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους και αξιοποιεί τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες.

Με την υπηρεσία Vodafone Cooler Control, η εταιρεία Kayak ενημερώνεται διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο για τη θερμοκρασία και την κατάσταση των ψυγείων της. Έτσι, αν υπάρξει κάποια μεταβολή στη θερμοκρασία των θαλάμων πχ. λόγω βλάβης ή διακοπής ρεύματος, όλες οι συνδεδεμένες συσκευές λαμβάνουν άμεσα ειδοποίηση. Με αυτόν τον τρόπο, η Kayak παραμένει σίγουρη πως τα προϊόντα της διατηρούν πάντα τα κορυφαία ποιοτικά τους standard.

Η Kayak είναι φυσικά με τη Vodafone!


Δες το Video


Vodafone Temperature Control

Δες πως η υπηρεσία Vodafone Temperature Control μπορεί να βοηθήσει τη δική σου επιχείρηση

Kayak Vodafone Cooler Inner Image

Τελευταία Σχετικά Άρθρα