Χρειάζεσαι βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) που είναι χρήσιμα για όλες τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Άρθρα
06 May 2024

Είτε έχεις μια νέα επιχείρηση που θέλει να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είτε μια εδραιωμένη επιχείρηση που θέλει να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες της ΤΝ, αυτά τα εργαλεία ΤΝ μπορούν να βελτιστοποιήσουν την επιχείρησή σου.

Τεχνητή νοημοσύνη - όλα αυτά ακούγονται πολύ φουτουριστικά, αλλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή! Στην πραγματικότητα, το 66% των ενηλίκων παγκοσμίως δηλώνει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης θα αλλάξουν σημαντικά τη ζωή τους τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια. Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας του κόσμου και αυτό είναι καλό νέο για τις μικρές επιχειρήσεις όπως η δική σου.

Έχουμε αγκαλιάσει την Τεχνητή Νοημοσύνη με το TOBi chatbot εξυπηρέτησης πελατών που υποστηρίζει τους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα. Εξοικειώνοντας τον εαυτό σου με τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης τώρα, η μικρή σου επιχείρηση θα μπορούσε να βρεθεί έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να υποστηρίζει τα καθημερινά επιχειρηματικά αποτελέσματα. Πώς μπορεί λοιπόν η μικρή επιχείρησή σου να επωφεληθεί από τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης; Εδώ, εξετάζουμε τα καλύτερα εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και έναν κατάλογο με τα κορυφαία εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης με τα οποία μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως.

Ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τις επιχειρήσεις;

Όταν επιλέγεις το καλύτερο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για την επιχείρησή σου, θα πρέπει να εξετάσεις το κόστος, την ενσωμάτωση, την ευκολία χρήσης και τις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σου. Τι θέλεις πραγματικά να κάνει ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για εσένα και πώς θα το ενσωματώσεις στην τρέχουσα επιχειρηματική σου απόδοση; Αναλογίσου τους στόχους και τους επιχειρηματικούς σου στόχους και σκέψου πώς τα εργαλεία AI θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να τους επιτύχεις. Είτε υποστηρίζεις τη δημιουργία περιεχομένου για SEO, είτε συλλέγεις και αυτοματοποιείς δεδομένα για καμπάνιες PPC είτε χρησιμοποιείς την τεχνητή νοημοσύνη για την ενίσχυση της παραγωγικότητας της ομάδας, υπάρχουν άπειροι τρόποι για να ενσωματώσεις την ΤΝ σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σου.

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης μαθαίνουν και γίνονται πιο ακριβή καθώς χρησιμοποιούνται, οπότε μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ο κατάλογος των πραγμάτων στα οποία μπορεί να βοηθήσει η τεχνητή νοημοσύνη είναι εκτεταμένος και μπορεί να σε μπερδέψει - για αυτό το λόγο, το V-Hub συνέταξε μια λίστα με τα κορυφαία εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουμε προσθέσει κατηγορίες για να σε βοηθήσουμε να δεις για ποιο πράγμα έχουν σχεδιαστεί - είμαστε τόσο καλοί.

Εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για σχέδια και powerpoint

Tome Powerpoint, δεν φταις εσύ - το Tome φταίει.

Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις θα χρειαστεί να δημιουργήσουν μια παρουσίαση κάποια στιγμή, αλλά για ορισμένους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτό δεν είναι το φόρτε τους. Το Tome θα δημιουργήσει καλογυαλισμένες, επαγγελματικές παρουσιάσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Εισήγαγε μια απλή προτροπή για να λάβεις μια παρουσίαση που ταιριάζει στην αισθητική της μάρκας σου και θα μεταφέρει το μήνυμά σου. Θα χρειαστεί να το προσαρμόσεις για να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί για εσένα, όπως και κάθε δημιουργία ΤΝ, αλλά είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό του powerpoint. Διατίθεται ένα δωρεάν πρόγραμμα για ιδιώτες ή ένα επαγγελματικό πρόγραμμα με κόστος $8 ανά μήνα.

Τεχνητή νοημοσύνη για υποστήριξη επικοινωνιών

Grammarly

Το Grammarly είναι μια εξαιρετική επέκταση του προγράμματος περιήγησης για τον έλεγχο ορθογραφικών και γραμματικών λαθών, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για την υποστήριξη γενικότερα της επικοινωνίας στην επιχείρησή σου. Ηλεκτρονικά μηνύματα, λίστες, brainstorms, ιστολόγια - αν πρέπει να το γράψεις, η Grammarly μπορεί να σε βοηθήσει. Μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις το μήνυμά σου, προτείνοντας τρόπους για να το πεις καλύτερα. Ωστόσο, ο βοηθός γραφής μπορεί να δυσχεράνει την επίτευξη ενός εξατομικευμένου ή καθημερινού τόνου, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο σε επαγγελματικά στυλ επικοινωνίας. Θα χρειαστεί να πληρώσεις για το επιχειρηματικό πρόγραμμα για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το Grammarly, καταβάλλοντας $15 ανά μήνα.

Προτροπές Τεχνητής Νοημοσύνης

Chat GPT

Το Chat GPT ήταν το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που μας απασχόλησε όλους το 2022. Είναι ο πυλώνας πάνω στον οποίο έχουν βασιστεί πολλά άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και ο σχεδιασμός του chatbot είναι εξαιρετικός για σχεδόν τα πάντα. Είναι ιδανικό για να βοηθήσει με την έρευνα, να πάρεις ιδέες για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αν απλά θέλεις να συζητήσετε. Τα γεγονότα δεν είναι πάντα σωστά και θα πρέπει να επαληθεύσεις ξανά τις πηγές, αλλά γενικά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακαλύψεις τι μπορεί να κάνει ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης για τη μικρή επιχείρησή σου. Υπάρχει ένα επαγγελματικό πακέτο, αλλά θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι από τη δωρεάν έκδοση, αν και αξίζει να έχεις υπόψη σου ότι η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένο σύνολο δεδομένων και πιο αργούς χρόνους επεξεργασίας σε περιόδους αιχμής.

Μάθετε περισσότερα για το πώς το Chat GPT μπορεί να ξεκλειδώσει το επιχειρηματικό σου δυναμικό.

Τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία περιεχομένου

Jasper

Σκέψου τον Jasper ως τον συγκυβερνήτη σου στο μάρκετινγκ. Ενσωματώνεται στα τρέχοντα συστήματά σου και η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome φέρνει το Jasper μαζί σου όπου κι αν εργάζεσαι. Έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις περιεχόμενο που ταιριάζει με τον τόνο και το ύφος της εταιρίας σου, ενώ παράλληλα λειτουργεί παράλληλα με τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ. Είναι ένας κεντρικός κόμβος "όλα σε ένα", στον οποίο κάθε μέλος της ομάδας σου έχει εύκολη πρόσβαση. Είναι πιο ακριβό, αλλά καθώς είναι πιο εξειδικευμένο, ωφελεί τις επιχειρήσεις που μπορεί να χρειάζονται αυτού του είδους την υποστήριξη τεχντηής νοημοσύνης.

Πώς να χρησιμοποιήσεις τα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης για επιχειρήσεις

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιούνται ως σημείο εκκίνησης και όχι ως τελικό σχέδιο. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για να επεξεργαστείς τις ιδέες σου, να δώσεις μια ώθηση στο έργο σου και να δημιουργήσεις ιδέες όταν δυσκολεύεσαι να ξεκινήσεις από κάπου. Ο οδηγός για αρχάριους στην τεχνητή νοημοσύνη που απευθύνεται σε επιχειρήσεις προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις πώς να ξεκινήσεις.

Συνολικά, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης είναι ιδανικά για:

  • Βελτίωση της υφιστάμενης ροής εργασίας σου - σκέψου εργαλεία διαχείρισης έργων που σου επιτρέπουν να παρακολουθείς τις εργασίες σε όλες τις ομάδες σου

  • Εξοικονόμηση χρόνου για τα επουσιώδη καθήκοντα - όπως η ανάλυση δεδομένων και η αυτοματοποίηση, επιτρέποντάς σου να επικεντρωθείς στις πληροφορίες

  • Βελτίωση της λήψης αποφάσεων - δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις το επιχειρηματικό σου ταλέντο

  • Αναλύσεις και πληροφορίες - μετατροπή πολύπλοκων φύλλων Excel σε προσβάσιμα ταμπλό αναφοράς

  • Υποστήριξη της εμπειρίας του πελάτη - γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και υποστήριξη διαθέσιμη 24/7

Δεν μπορείς να βασιστείς αποκλειστικά στην τεχνητή νοημοσύνη ως υποκατάστατο της ανθρώπινης εργασίας, καθώς λείπει το σημαντικότερο στοιχείο - ο ανθρωπισμός. Θα πρέπει πάντα να δουλεύεις πάνω σε αυτό που δημιουργεί η ΤΝ για να βεβαιωθείς ότι είναι μια ακριβής αντανάκλαση αυτού που θέλεις να πεις ή να κάνεις. Εκμεταλλεύσου τα διαθέσιμα εργαλεία για να παραμείνεις μπροστά από τον ανταγωνισμό και χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου καθώς προχωράς. Δημιουργώντας μια απρόσκοπτη προσέγγιση για τη χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρησή σου, θα μετατρέψεις το κοινό σου σε πελάτες σε χρόνο μηδέν. Βγες λοιπόν εκεί έξω και ανακάλυψε τι μπορούν να κάνουν τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσουν την επιχείρησή σου.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το πώς να ξεκινήσεις με την τεχνητή νοημοσύνη, λάβε συμβουλές από τον V-Hub Σύμβουλο.

Τελευταία Σχετικά Άρθρα